NIEUWS VAN BASALT

Laatste bericht

Leefgeldbetalingen rond Hemelvaartsdag

14 mei is Basalt Bewindvoering en Inkomensbeheer gesloten in verband met Hemelvaartsdag. Het leefgeld dat gewoonlijk op donderdag uitbetaald wordt, wordt die week op woensdag 13 mei betaald.  Denk er aan dat u met dit leefgeld 8 dagen moet doen totdat het volgende leefgeld weer wordt gestort.

Basalt Bewindvoering op bezoek bij project USG Restart en FC Groningen

Deze week was Basalt Bewindvoering en Inkomensbeheer op uitnodiging van reïntegratiebureau USG Restart aanwezig bij een project dat zij gezamenlijk uitvoeren met FC Groningen. Dit project is er op gericht om jongeren die geen werk hebben te activeren  en te begeleiden naar werk. Dit gebeurt door middel van voetbaltrainingen gegeven door trainers van FC Groningen in combinatie met gesprekken en presentaties over diverse onderwerpen, waaronder Financiën.fc groningen Over dit onderwerp mochten wij met deze jongeren in gesprek gaan en hiermee het inzicht verhogen in hoe je met geld om gaat. Ook besteedden we onder andere aandacht aan de gevolgen van lenen en het maken van schulden. Wij vinden dit een mooi project en zijn wij blij dat wij op deze manier daar een steentje aan bij konden dragen.

Basalt bezoekt week van zorg en welzijn

zorg en welzijnVan 16 tot 21 maart was de week van zorg en welzijn. In heel Nederland hielden diverse zorginstellingen open huis. In dit kader bezochten wij als Basalt Bewindvoering en Inkomensbeheer diverse instellingen waar wij als bewindvoerder zijdelings mee samenwerken. Wij bezochten onder andere de diverse locaties van Zienn en Jeugdhulp Friesland. Het was indrukwekkend om te zien om te zien wat die organisaties allemaal doen en leuk om de gepassioneerde medewerkers te leren kennen achter deze organisaties.

Basalt aanwezig op Markt van Mogelijkheden Mee Friesland

MvM_logo_kl

Op zaterdag 7 maart stond Basalt Bewindvoering en Inkomensbeheer op de Markt van Mogelijkheden die georganiseerd werd door Mee Friesland. Op deze markt, waar ruim 2000 bezoekers op af kwamen, was er volop ruimte om kennis te maken diverse zorgaanbieders en aanverwante bedrijven en instellingen, en om wat meer te weten te komen over wat zij zoal doen. Wij kijken terug op een inspirerende dag waarin wij ook als standhouder zelf veel hebben opgestoken van wat er op dit moment leeft onder de mensen en hebben veel kennis mogen opdoen over de diverse organisaties.

basalt op de beurs

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de diensten van Basalt? Neem gerust contact met ons op.